Styret innkaller til ordinært Årsmøte for 2017, 15. februar kl. 19.00 i foreningens lokaler på Bredalsholmen.

Innledning med forslag til Dagsorden

Innledning med forslag til Dagsorden: VSF_Aarsmote_for_2017_avholdt_15_-feb_2018.pdf

Årsmelding

Årsmelding: Aarsrapport-fra-Styret-_02-2017_til_-02-2018.pdf

Regnskap og budsjett

Revidert regnskap: VSF---regnskap-17-til-rev.pdf

Balanse: VSF---balanse-17-til-rev.pdf

Budsjett for 2018: VSF---budsjett-18.pdf

Revisjonsberetning: VSF_revisjonsberetning.pdf

Merk: Det opereres med et litt høyere resultat for 2017 i regnskapet (51.629), enn det som er er vist i budsjettet (50.950). Her er tallene for 2017 vist og brukt som utgangspunkt for budsjettforslaget. Tallet er litt høyere fordi finansinntekter med renter inkludert er i resultatregnskapet.

Forslag til vedtak

Styrets saksfremlegg og forslag til vedtak:  Saksfremlegg---Forslag-til-vedtak-oppsigelse-av-Btblad.pdf

Valg til tillitsverv i styret og i komiteer

Medlemmer har blitt oppfordret til å stille som kandidat på ledige verv i styret og/eller komitter. Valgkomiteen legger med dette frem sin innstilling.

Innstilling; Valgkomiteens_Innstilling.pdf

Det er forøvrig åpent for benkeforslag og evt. påfølgende votering.

............................................................................................................................................

Filer fra forrige ordinære Årsmøte

Referat og andre sakspapirer fra forrige ordinære Årsmøte - Årsmøtet for 2016 - sees her

Filer fra ekstraordinært Årsmøte 1. november 2017