Flødeseilasen er en regatta for både dedikerte regattaseilere og for turseilere som ønsker en flott distanseseilas sammen med likesinnede. Regattaen starter ved Bredalsholmen i Kristiansand, og har målgang i Lillesand. Arrangører er Vågsbygd Seilforening og Lillesand Seilforening

Vi arrangerer selvfølgelig FLØDESEILASEN  også i år - for 14. gang!

I år går starten fra Kristiansand lørdag 2. juni. Dagen før - fredag 1. juni - samles vi på Bredalsholmen for registrering og bespisning til levende musikk. Fredagskvelden er også tida for å motta seilingsbestemmelser og start nummer, rett og slett registrere seg for regattaen. Det hjelper arrangøren godt at registrering er gjort allerede fredagskveld.

Lørdags morgen er det frokost mellom 7:30 til 9:00. Skipper møte som alltid kl 10:00 med seneste oppdateringer og eventuelle endringer av seilingsbestemmelsene.

Etter målgang i Lillesand, blir det servering av mat og premieutdeling.

Vi gleder oss, og håper du blir med!

Påmelding: Mer info følger etterhvert