2018

Årets flødeseilas arrangeres 2. juni

Resultater vil publiseres her 

 

 

 

_________________________________________

 

2017

Det var 37 startende båter i årets Flødeseilas, lørdag 10. juni. Det var finfine forhold med sol og sørvestlig vind ca. 10-12 m/s, noe som gav spinnakerføre og god fart. Nils Vidar Stray med mannskap i 20%C - Melges 24 - vant klasse NORrating Høy, med Gunnar Amtedal i Flaks på 2. plass, og Erik Brunborg i Overload på 3. plass. Klasse NOR rating Lav ble vunnet av Olav Brunborg i Kaizen - en Drake - foran Øystein Spetland i Fixit på 2. plass og Kjell Sverre Langenes i Team Rabalder på 3. plass. Turklassen ble vunnet av Vidar Ljungstrøm i Milen,  Frank Sørensen i Bolette og Øystein Nilsen i Kristine på 3. plass. Samlede resultater her;

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2542&resultat=1

 

2016 

Det var 41 startende båter i årets Flødeseilas, lørdag 21. mai. 26 båter fullførte regattaen i regn og tåke. Ove Bessesen med mannskap i Expence vant både i klassen for høy NOR Rating - og totalt.

NOR Rating høy

Alle de elleve startende båtene fullførte. Øverst på resultatlisten var ikke ukjente Ove Bessesen og med mannskap i eXpence - en X-Yacht 362 Sport (LSF). På andre plass Erik Brunborg i Brunborg Sailing, en Mumm 36 (CSF), og på tredjeplass Bjørn Sødal dy og de i X-Vision, en X-35 (CSF).

NOR Rating mellom

Alle ni startende båter fullførte fire. Vinner ble Gunnar Amtedal og Elin Flakstad i Flaks (VSF), en J/80, foran Øystein Spetland i Solingen Facit (MSF) og Egil Tjomsås i Almazi, en Elan 340 (VSF).

  

Nor Rating lav

Av 11 startende båter fullførte fire. På første plass Ketil Solvang og Trond Bjorvand i Solingen Team Bitpro (CSF), foran Vidar Trægde i Expressen Lillefix (MSF). På tredje plass Kjell Sverre og Roald Langenes i Expressen Team Rabalder (SSF)

Turklassen

Syv av åttende startende båter fullførte. Øverst på resultatlisten stod Børge Mosgren i Ubi Bene, en Hanse 370e (VSF), foran Håkon Hvidsten Willets og Nicholas Willets i IBoat, en Bavaria 33 (VSF) og Bjørn Stien i Crisoline, Bavaria 38 ac (VSF).

Klassiske seilere

Nytt av året var klassen for klassiske seilere. To Collin Archer skøyter var påmeldt, men ingen av dem fullførte

 

Link til Seilmagasinets resultatside her.