Fremdeles god sommer ___/)/)___

sommer

Mange har nå hatt en fantastisk sommer. Med rekordvarme i vann og supre ferie seilaser. Det beste er at sesongen ikke er slutt 😊

Vi begynner med onsdagsregatta 11/8 og det er nå klart for seiling med fult mannskap. Dette er noe vi har ventet på i 1 ½ år nå. Som tidligere nevnt har «Tåka» hengt over oss, og seiling er blitt helt annet enn hva vi er vant til.

Vi førsøker å gjennomføre 8 seilaser, påmelding og info på følgende link:

Bøddelen er planlagt 11/9. Her kommer det mer info etter hvert. Skal dette bli årets seilerfest for alle i VSF og andre seilforeninger i sør? Skal vi holde en fest?

Seil senteret trenger litt mer dugnad før det er helt klart il utleie.  Litt maling ute og noen småjobber inne så er vi der. Hus komité vil arrangere dugnader på tirsdag og torsdager fra 12/8. Egen mail blir sendt ut slik at vi kan fordele jobbene som vi skal ha gjort.

For de av dere som ikke har deltatt på seil-UT sør så er det fremdeles muligheter. Registrer deg på :

http://www.trimpoeng.no/i/seilutsor/delta/ kom gjerne med innspill til forbedringer.

Vinteropplag på Bredalsholmen. Søknad må være sendt og mottatt styret innen 1. sept. Plasser vil bli fordelt slik at opptak kan planlegges slutten av september.

Medlemsaktiviteter vil komme fra oktober.

Har du noe som vi skulle ha fokus/forbedringer til, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fair wind – seil sikkert!

Booking klubbhuset

COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_PREV_LINK COM_BOOKINGCALENDARFORJOOMLA_NAVIGATION_NEXT_LINK
  M T O T F L S

Siste artikler