Tid for påmeldinger !

Hei alle seilere, sola skinner, Det er en fin bris på fjorden og vi er klar for seiling 😊. Det er nå åpnet for påmelding til tradisjonelle samlinger for hygge og dyst. De vanlige onsdags regattaen starter opp allerede 4. mai og vi håper det er mange som sitter klar for deltakelse her.  Har du lyst og bruke båten en «ekstra» gang i uka, er det bare og melde seg på.

Det vil bli arrangert 8 regattaer, hvor det kan strykes 2 regattaer. Som sagt første regatta 4. mai, siste i serien vår 22. juni. Det kommer fort på, men meld det på og bli med. Som vanlig er det samling med grill på brygga etter regatta. Har du ikke måle brev på båten, finner vi et rating tall for båten din. Dette er ikke på millimeteren, men blir riktig nok for hva vi skal, ut på fjorden og ha det hyggelig! Ta kontakt om det er noe du lurer på. __/)/)___(\(\(\___

Påmelding onsdags regatta her!

Flødeseilasen 2022

Her venter vi bare på deg. Vi arrangerer 21. mai Flødeseilasen. Det blir i år start i steinsundet med et løp gjennom Randesund, ut i Kvåsefjorden, runding Hanegalsboen og målgang ved Bredalsholmen. Banen er ca 20 nm, så her blir det forskjellig seiling. Starten er planlagt til kl 11:00. Du kan selfølgelig legge båten inn ved seilforeningen på fredag og være klar for lørdag hvor mannskap går om bord på seilsenterert. Vi har avgiftsfri havn for alle.

Etter endt seilas lørdag, samles vi ved seilsenteret Bredalsholmen. Det er noe som heter «Never change a winning team». Så på seilsenteret venter New Orleans Jazzcab med levende musikk. Om det skulle være noe av mannskapet som synes de har gjort sin innsats godt nok etter målgang, kan du skifte mannskap for musikk og hygge på kvelden. Vi holder ut så lenge det er gang i «skuta»

NewOrleans jazzcab

Håper vi ser mange på «Fløden» nå etter 2 år med begrensninger for arrangementet og seilinga. Ingenting er vel bedre enn og fylle fjorden med seilbåter som en bekreftelse på at nå går det mot sommer og at vi er ferdig med denne pandemien.

Påmelding Fløden her!

Flden 2015

 

Vi sees på fjorden_____/)/)/)___O__(\(\(__

4126 ham lansering id.buzz range 1580x466

 

 

fasade navigare Forsidebilde

 

 

 

 


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Postadresse:

Vågsbygd Seilforening
Boks 5625 Voiebyen
4677 Kristiansand

Kontakt:

Telefon: 38 08 79 49
Generelle henvendelser: post@vsf.no
Påmelding til kurs: post@vsf.no

 
Innhold © Vågsbygd Seilforening - Webdesign © 2013-2020 av Web Norge
Logg inn/ut | Søk i websidene