Årsmøtet

Styret innkaller med dette til Årsmøte for året 2019. Møtet avholdes onsdag 12. februar 2020 kl. 19.00.

Det blir som vanlig gjennomgang av gjennomførte aktiviteter, regnskap, budsjett og eventuelle andre saker - før det avholdes valg. Medlemmer inviteres til å sende inn saker via; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Medlemmer som ønsker å delta i styret, eller en av foreningens komiteer - eller som har forslag til kandidat (-er) - oppfordres til å kontakte valgkomiteen, som består av Nils Vidar Stray, Jan Otto Jahnsen og Alf Morten Indbjo. Melding til valgkomiteen kan sendes til Nils Vidar Stray; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.