Neste aktiviteter

ons apr 24 @19:00 - 09:00PM
Medlemsmøte kl. 19.00

fre aug 16
MustoSkiff - Eurocup

lør aug 17
MustoSkiff - Eurocup

søn aug 18
MustoSkiff - Eurocup

søn sep 01
Seilingens dag

lør sep 07 @10:00 - 08:00PM
Bøddelen - Regatta

Nyhetsbrev


Motta nyhetsbrev fra
Vågsbygd Seilforeing

 

2018

Årets flødeseilas arrangeres 2. juni

Resultater vil publiseres her

 

 

 

_________________________________________

 

2017

Det var 37 startende båter i årets Flødeseilas, lørdag 10. juni. Det var finfine forhold med sol og sørvestlig vind ca. 10-12 m/s, noe som gav spinnakerføre og god fart. Nils Vidar Stray med mannskap i 20%C - Melges 24 - vant klasse NORrating Høy, med Gunnar Amtedal i Flaks på 2. plass, og Erik Brunborg i Overload på 3. plass. Klasse NOR rating Lav ble vunnet av Olav Brunborg i Kaizen - en Drake - foran Øystein Spetland i Fixit på 2. plass og Kjell Sverre Langenes i Team Rabalder på 3. plass. Turklassen ble vunnet av Vidar Ljungstrøm i Milen,  Frank Sørensen i Bolette og Øystein Nilsen i Kristine på 3. plass. Samlede resultater her;

https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=2542&resultat=1

 

2016 

Det var 41 startende båter i årets Flødeseilas, lørdag 21. mai. 26 båter fullførte regattaen i regn og tåke. Ove Bessesen med mannskap i Expence vant både i klassen for høy NOR Rating - og totalt.

NOR Rating høy

Alle de elleve startende båtene fullførte. Øverst på resultatlisten var ikke ukjente Ove Bessesen og med mannskap i eXpence - en X-Yacht 362 Sport (LSF). På andre plass Erik Brunborg i Brunborg Sailing, en Mumm 36 (CSF), og på tredjeplass Bjørn Sødal dy og de i X-Vision, en X-35 (CSF).

NOR Rating mellom

Alle ni startende båter fullførte fire. Vinner ble Gunnar Amtedal og Elin Flakstad i Flaks (VSF), en J/80, foran Øystein Spetland i Solingen Facit (MSF) og Egil Tjomsås i Almazi, en Elan 340 (VSF).

  

Nor Rating lav

Av 11 startende båter fullførte fire. På første plass Ketil Solvang og Trond Bjorvand i Solingen Team Bitpro (CSF), foran Vidar Trægde i Expressen Lillefix (MSF). På tredje plass Kjell Sverre og Roald Langenes i Expressen Team Rabalder (SSF)

Turklassen

Syv av åttende startende båter fullførte. Øverst på resultatlisten stod Børge Mosgren i Ubi Bene, en Hanse 370e (VSF), foran Håkon Hvidsten Willets og Nicholas Willets i IBoat, en Bavaria 33 (VSF) og Bjørn Stien i Crisoline, Bavaria 38 ac (VSF).

Klassiske seilere

Nytt av året var klassen for klassiske seilere. To Collin Archer skøyter var påmeldt, men ingen av dem fullførte

 

Link til Seilmagasinets resultatside her.

 

Våre sponsorer
Webløsning ©2013 av Web Norge basert på Joomla 2.5