fre jun 12

lør jun 13

søn jun 14
Reservert for Regatta

Flytebryggeanlegget gir plass til 15 små-mellomstore regattabåter uten innenbordsmotor, f. eks. av typen Yngling, Soling, Drake, 11mOD, Melges 24, Albin Express el.

Regler for leie av bryggeplass 2019

Bakgrunn -  etablering av flytebryggeanlegg

Styret i Vågsbygd seilforening etablerte i 2015 en bryggekomite, og gav den i mandat å utrede utvikling av bryggeanleggene. Bryggekomiteen har utredet behov for alternative tiltak, tekniske løsninger og finansiering.

Årsmøtet for 2016 - gjennomført i februar 2017 - besluttet å oppgradere servicebrygga og etablere ny kran. Dette ble utført våren 2017.

Samtidig ble det besluttet at foreningen skulle arbeide for å etablere en flytebrygge ut fra østre ende av langbrygga med plasser for seilbåter uten innenbordsmotor - under forutsetning av tilstrekkelig interesse og en akseptabel finansiering.

På ekstraordinært årsmøte i november 2017 ble finansiering og gjennomføring vedtatt.

Bryggeanlegget ble lagt ut i juni 2018. Det bestpår av to 15 meter lange betongbrygger. I første omgang er det lagt ut utriggere til 10 plasser med på den ene siden av betongelementene. Antall plasser vil kunne økes.